BEAUTY ANGEL - KOLLAGÉN REGENERÁLÁS

A BEAUTY ANGEL innovativ anti-aging- és wellness-koncepciót valósít meg.

Speciális kollagén lámpák hasznosítják a látható vörös fényt 633 nanométeres tartományban a test belső folyamatainak élénkítésére a "Photo Rejuvenation" területén, mely a kollagén és elasztin teremléséért felelős. Ezáltal a ráncok csökkennek, s a bőr állapota látványosan javul: az eredmény ragyogó tónus és feszes bőr.

Számos stúdióban bizonyították a fény bőrfiatalító hatását a fenti hullámhossz-tartományban. A BEAUTY ANGEL hatékonyságát egy kéthónapos tanulmány is megerősítette, melyet egy Bőrfiziológiai Intézetben végeztek.

A széles termékpaletta mindenki számára nyújt megfelelő megoldást. A BEAUTY ANGEL CT 28 kompakt álló berendezés 28 csővel és áramtakarékos technológiával ("Smart Power") különösen rentábilis.
A BEAUTY ANGEL C 28 szintén 28 kollagén csővel és 230 Volt-os hálózati csatlakozóval, de egy ergonómiai fekvőfelületet kínál az ellazuláshoz.
A BEAUTY ANGEL CVT 42 mindenekelőtt a szabadalmaztatott "Vibra Shape" tréningfelülettel tündököl, ezáltal egyben Anti-Aging- & Fitnessberendezés is. Az állófelületbe integrált vibrációs lap a teljes izomzatot megdolgoztatja, s hatékonyan erősíti a kötőszöveteket.
Újdonság a BEAUTY ANGEL C 34 plus, mely a 79 kollagén lámpának köszönhetően különösen intenzív hatású. Szériakivitelben Aqua Fresh & Aroma növeli a kényelmet, s a körkörös 3D-Sound a Beauty- & Wellness-élményt.

A fenti berendezések UV nélkül üzemelnek, ezért minden bőrtipusnak megfelelnek. Innovatív szoláriumokat jövőbe mutató UV technológiával az ERGOLINE profi szoláriumai között talál. www.ergoline.hu

Ezen az oldalon további információkat talál a BEAUTY ANGEL-ről (német nyelven):
www.beauty-angel.de