​KIZÁRÓLAGOS KÉPVISELET

Az Ergoline Magyarország REL Kft kizárólagosan képviseli Magyarországon a világ vezető szoláriumgyártóját, a német Ergoline Gmbh-t.

A két cég együttműködése már a 80-as évek elején kezdődött, s kizárólagos képviseletként működik, mely kizárólagosság az Európai Unióba való belépés után is fennáll.

Ez azt jelenti, hogy mind a szoláriumok, mind a szolárium- alkatrészek tekintetében az Ergoline Magyarország REL Kft az egyetlen direkt gyári kapcsolat Magyarországon, azaz a gyár csak a kizárólagos képviseletnek szállít Magyarországra szoláriumot, alkatrészt és tartozékot, annak érdekében, hogy a gyári közvetlen piaci megjelenést a képviseleten keresztül biztosítsa a partnerek részére. A gyártótól való közvetlen beszerzés jelentkezik az árban, az alkatrészek pótlásának gyorsaságában és azok árában is.

Az Ergoline Magyarország Kft az ország egész területén hosszú távú, biztonságos hátteret biztosít Önnek a vásárlás után is.

A kizárólagos Ergoline márkaszerviz 1984 óta végzi a vevőszolgálati tevékenységet. Az Ergoline GmbH csak kizárólagos szervizének biztosítja a szerviztréningeket, melyeken munkatársaink évente több alkalommal vesznek részt.

Cégünk teljes szolgáltatáskört kínál: foglalkozunk technológiai tervezéssel, légtechnikai szereléssel, csövek forgalmazásával, újonnan nálunk vásárolt, lecserélni kívánt használt Ergoline gépek cseréjével, valamint rendelkezünk 20 éve működő vevőszolgálattal is (mely hátteréül egy 100.000,-- EUR nagyságrendű alkatrészraktár szolgál). Tevékenységi körünkbe tartozik még az ingyenes tanácsadás (helységkiválasztástól a tervezésig).

A szoláriumokat meg tudja tekinteni bemutatótermünkben.

Alapvető tevékenységi célunknak tekintjük az Ergoline márkanév magasan tartását és annak biztosítását, hogy partnereink üzleti tevékenysége a jövőben egyre sikeresebb legyen.

Örömmel üdvözölnénk Önt is Partnereink között!

ERGOLINE - MINDIG A NAPOS OLDALON!

E-Mail (* A mező kitöltése kötelező)
An welcher Schulung wollen Sie teilnehmen? (* A mező kitöltése kötelező)
Schulungstermin (* A mező kitöltése kötelező)
Cég
Serien-Nummer eines von Ihnen betriebenen Ergoline Solariums
Megszólítás
Vezetéknév
Utónév
Weitere Teilnehmer:
Utca
Irányítószám
Helység
Ország
Telefon
Telefax
Ki ajánlotta Önnek az Ergoline-t?
Írja be a képen látható azonosítót (* A mező kitöltése kötelező)
Privacy protection is very important to us. We need your email address to keep in touch with you, all other information is voluntary. To give you the best possible support, we may forward your contact information to our authorised partners. Please let us know, if you don´t want us to forward your request and contact information. You find more information about our privacy policy and the contact details of our data protection officer in our privacy policy guidelines.