​KIZÁRÓLAGOS KÉPVISELET

Az Ergoline Magyarország Kft kizárólagosan képviseli Magyarországon a világ vezető szoláriumgyártóját, a német Ergoline Gmbh-t.

A két cég együttműködése már a 80-as évek elején kezdődött, s kizárólagos képviseletként működik, mely kizárólagosság az Európai Unióba való belépés után is fennáll.

Ez azt jelenti, hogy mind a szoláriumok, mind a szolárium- alkatrészek tekintetében az Ergoline Magyarország Kft az egyetlen direkt gyári kapcsolat Magyarországon, azaz a gyár csak a kizárólagos képviseletnek szállít Magyarországra szoláriumot, alkatrészt és tartozékot, annak érdekében, hogy a gyári közvetlen piaci megjelenést a képviseleten keresztül biztosítsa a partnerek részére. A gyártótól való közvetlen beszerzés jelentkezik az árban, az alkatrészek pótlásának gyorsaságában és azok árában is.

Az Ergoline Magyarország Kft az ország egész területén hosszú távú, biztonságos hátteret biztosít Önnek a vásárlás után is.

A kizárólagos Ergoline márkaszerviz 1984 óta végzi a vevőszolgálati tevékenységet. Az Ergoline GmbH csak kizárólagos szervizének biztosítja a szerviztréningeket, melyeken munkatársaink évente több alkalommal vesznek részt.

Cégünk teljes szolgáltatáskört kínál: foglalkozunk technológiai tervezéssel, légtechnikai szereléssel, csövek forgalmazásával, újonnan nálunk vásárolt, lecserélni kívánt használt Ergoline gépek cseréjével, valamint rendelkezünk 20 éve működő vevőszolgálattal is (mely hátteréül egy 100.000,-- EUR nagyságrendű alkatrészraktár szolgál). Tevékenységi körünkbe tartozik még az ingyenes tanácsadás (helységkiválasztástól a tervezésig).

A szoláriumokat meg tudja tekinteni bemutatótermünkben.

Alapvető tevékenységi célunknak tekintjük az Ergoline márkanév magasan tartását és annak biztosítását, hogy partnereink üzleti tevékenysége a jövőben egyre sikeresebb legyen.

Örömmel üdvözölnénk Önt is Partnereink között!

ERGOLINE - MINDIG A NAPOS OLDALON!

An welcher Schulung wollen Sie teilnehmen?*
Schulungstermin*
Cég
Serien-Nummer eines von Ihnen betriebenen Ergoline Solariums
Megszólítás
Vezetéknév
Utónév
Weitere Teilnehmer:
Utca
Irányítószám
Helység
Ország
Telefon
Telefax
E-Mail*
Ki ajánlotta Önnek az Ergoline-t?
Írja be a képen látható azonosítót *
* A mező kitöltése kötelező