KEZELÉS

EGYSZERŰBBEN MÁR NEM LEHET!

Ezt jelenti a minőség : kiterjedt beállítási lehetőséget, és hihetetlenül könnyű kezelhetőséget. Mi az Ergoline-nál ügyeltünk arra, hogy a kezelése mind e vendégeknek, mind az üzemeltetőknek és a dolgozóknak egyszerű legyen. Minden Ergoline szoláriumot úgy terveztünk, hogy a szervizigényes elemek néhány kézmozdulattal könnyedén elérhetőek legyenek.

A könnyen kezelhető anyagok a stúdió személyzete részére egyszerűvé teszik a tisztítást.  A TOP-készülékeinknél a profeszionális Set -Up Manager olyan átfogó és magától értetődő készülékkezelést kínál, mely a területen egyedülálló. Gyors és szakszerű javítást garantálunk, melyet kizárólag engedélyezett és szakképzett szerviz-munkatársak végeznek. S a kezelés a vendégek részére is zseniálisan egyszerű!!

Az új funkciók, mint a praktikus Control Center, NFC Connect lehetőség személyes Comfort – kártyával, az intuitív beltéri kezelés és a voice guide segítségével a szolárium kényelmesebben működik, mint valaha ! Annak érdekében, hogy az ügyfelek teljesen ellazulva élvezhessék a napozást.